HET TEAM

Bart

Eigenaar, zweminstructeur

"Hallo allemaal,

Mijn naam is Bart Thijssen, eigenaar en oprichter van Personal Swim Training en Bath Geldrop.

Na jarenlange ervaring als wedstrijdzwemmer en trainer heb ik in 2013 besloten om een eigen zwemschool te starten.
inmiddels hebben we een prachtig team en meer dan 500 leerlingen voor Zwem-abc, privézwemmers, triatleten/wedstrijdzwemmers en trainingen voor volwassenen.

Ik ben trots op het team en de locaties die we inmiddels hebben. De komende jaren hoop ik het succes dat we tot nu toe hebben kunnen behalen naar nog meer locaties over te kunnen brengen.

Graag zie ik jullie bij de zwemlessen!"

Kimberley

Manager

"Hi!

Mijn naam is Kimberley en ik ben werkzaam bij het gezellige team van Bath Geldrop.

Ik regel alles achter de schermen wat betreft de administratie. Zo verloopt alles soepel voor iedereen die wil komen zwemmen bij ons! De deur van ons kantoor staat altijd open, neem gerust een keer de tijd om binnen te wandelen.

De koffie staat klaar! Tot ziens 😊"

Lars

Manager, zweminstructeur

"Hi, Mijn naam is Lars en ik werk voor Bath Geldrop. 

Na het afronden van de opleiding Summa Sport en de academie voor lichamelijke opvoeding (ALO) heb ik 2 jaar voor de klas gestaan voor een mbo-sportopleiding in Rotterdam. 

Tijdens mijn studies en vele stages heb ik veel kennis en ervaring op mogen doen wat er allemaal komt kijken binnen het les en leiding geven en de ontwikkeling van kinderen. Mijn kennis en ervaring neem ik graag mee naar de zwemlessen om ze inspirerend en ontwikkelend aan te bieden. Waarbij de kinderen op verschillende en leuke manieren zich veilig voelen in het water en mogen leren zwemmen. 

Tot bij de zwemlessen!"

Kelly

Assistent manager, zweminstructeur

"Hoi allemaal!

Mijn naam is Kelly.

Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter en hond. Naast mijn werk zet ik me actief in als vrijwilliger bij de scouting. Als we op vakantie gaan, vinden we het leuk om te kamperen.

In mijn jeugd ben ik actief geweest bij de reddingsbrigade, daar ben ik begonnen met zwemles geven aan kinderen. Sindsdien altijd in de zwembadwereld gezeten. Sinds 1 december 2022 ben ik werkzaam bij het gezellige team van Bath, waar ik ook graag klaar sta om jullie te leren zwemmen en plezier te laten beleven in het water. Hopelijk zien we jullie snel in het zwembad."

Lieke

Assistent manager, zweminstructeur

''Hii zwemmers,

Mijn naam is Lieke en ik werk samen met mijn leuke collega's in het team van Bath. Daar ben ik onder andere bezig om de leukste zwemlessen te verzorgen. Van de eerste spetters tot aan de echte zwemkampioenen en van de eerste plons tot een volwaardig zwemdiploma

Naast het verzorgen van de zwemlessen ben ik samen met mijn collega's achter de schermen bezig nieuwe initiatieven en ideeën te ontdekken om het zwemmen nog leuker en leerzamer te maken. Ik zit dan ook niet graag stil, want in mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in het bos waar ik samen met mijn blonde labradoodle de mooiste wandelingen maak. Ook kun je me nog tegenkomen in de sporthal waar ik graag fanatiek een potje korfbal speel.

Nu jij mij een beetje hebt leren kennen ben ik benieuwd naar jullie verhalen. Zie ik je snel op een van onze locaties?''

Charlotte

Coördinator, zweminstructeur

''Hi!

Ik ben Charlotte, 47 jaar en woon samen met mijn man en 3 kinderen.

Ik ben werkzaam bij Bath als zwemdocent en coördinator, het werk wat ik inmiddels al 20 jaar mag doen.

Wat ik belangrijk vind aan het zwemles geven is dat de kinderen het leuk hebben en genieten van wat ze al kunnen en wat ze mogen leren tijdens de zwemles.

Mijn hobby's zijn wandelen, sporten en natuurlijk zwemmen. Hopelijk tot snel bij Bath!''

Laura

Marketing medewerker, zweminstructeur

"Hoi Hoi!

Mijn naam is Laura, ik ben werkzaam op de afdeling Marketing en als zwemdocent bij het leuke Bath.

Tijdens het leren zwemmen en plezier hebben, hoor ik graag al jullie verhalen en gaan we er samen voor zorgen dat ook jij goed en gezellig je zwemdiploma's haalt.

Verder in het dagelijks leven Woon ik samen met mijn vriend in het gezellige Geldrop. Ook naast mijn werk ben ik veel te vinden in het zwembad als wedstrijdzwemmer vanaf dat ik 8 jaar oud was.

Ik hoop jullie snel te zien bij een van de lessen!" 

Felicia

Zweminstructeur

''Hi allemaal!

Mijn naam is Felicia, ik ben werkzaam als zwemdocent bij het leuke Bath.

Ik ben een enthousiaste gezellige meid, die graag met kinderen werkt en spetters alleen maar leuk vind. Tijdens het leren zwemmen en plezier hebben, hoor ik graag al jullie spannende verhalen in het water. Daarnaast gaan we er samen voor zorgen dat ook jij goed en veilig je zwemdiploma's haalt.

Verder in het dagelijks leven, ben ik een trotse moeder van een zoon. Ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of lig ik lekker thuis op de bank

Zijn jullie klaar om met mij op zwemavontuur te gaan?

Ik zie jullie in de les, spetterende groetjes!" 

Monique

Zweminstructeur

"Hoi allemaal!

Mijn naam is Monique, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ook loopt er nog een vlinderhondje rond in mijn huis met de naam Yoshi.

Als klein meisje kon je mij niet gelukkiger maken dan naar een zwembad te gaan. Hierdoor ben ik toen terecht gekomen bij de reddingsbrigade.

Nadat ik al mijn diploma's had behaald bij de reddingsbrigade en daar al een tijdje zwemlessen gaf, wat ik zo leuk vond, heb ik daarna besloten om me om te scholen tot zweminstructeur.

Ik hoop dat de kinderen met plezier naar de zwemlessen komen en daar later nog lang plezier van kunnen hebben. Van de eerste spetters tot aan hun zwemdiploma's.

Tot ziens op een van onze locaties."

Kyra

Zweminstructeur

"Hoi!

Mijn naam is Kyra. Momenteel woon ik in Helmond.

Ik ben me gaan focussen op theater en de creatieve sector, waar ik veel met en voor kinderen werk. Zo werk ik in Toverland en heb ik als kers op de taart enkele prijzen mogen winnen voor mijn werk in Amerika.

Als klein meisje vond ik zwemlessen en zwemmen ontzettend leuk en haalde ik zo'n beetje alle diploma's binnen. Het zwemmen is altijd blijven hangen en iets wat ik zelf dolgraag doe! Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar de lessen gaan en dat ik hier aan kan bijdragen."

Fleur

Zweminstructeur

"Hoi! Ik ben Fleur, 20 jaar oud en ik kom uit Brandevoort.

Ik heb een MBO diploma recreatie en ben momenteel bezig met de opleiding Pedagogiek in Eindhoven.

Mijn passie ligt echt bij de kinderen. Al van kleins af aan wist ik dat ik dat ik iets in deze sector wilde doen, daarom werk ik nu naast mijn studie bij Bath. Meestal ben ik op zaterdag te vinden in het zwembad.

Tot snel! Fleur"

Virgile

Zweminstructeur

"Hallo allemaal,

Mijn naam is Virgile. Ik ben 47 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Ik woon met mijn vrouw, kinderen, katten en hond in Sterksel.

Ik mag het mooie team van Bath Geldrop versterken. Ik hoop dat ik met mijn bijna 20 jaar ervaring in het geven van zwemlessen een waardevolle bijdrage kan zijn voor alle kinderen die bij ons op zwemles zitten. 


Graag zie ik jullie bij de zwemlessen!"

Britt

Zweminstructeur

"Hi allemaal, Ik ben Britt en woon samen met mijn vriend en onze 2 poezen in Eindhoven.

Vroeger was ik niet uit het zwembad te krijgen, het zwemmen vind ik nu nog steeds heerlijk!

De combinatie van lekker in het zwembad zijn en kinderen helpen om te leren zwemmen is voor mij dan ook echt de perfecte combi.

Buiten het zwembad om, klus en tuinier ik graag. Ook geniet ik enorm van stedentripjes, concerten en festivals.

Hopelijk tot snel bij Bath!"

Daniëlle

Zweminstructeur

Hi Allemaal,

Mijn naam is Daniëlle en ik ben werkzaam als zweminstructeur bij het leuke Bath.

Ik woon in het gezellige Uden en sporten is een grote hobby van me. Ik zwem graag en daarnaast ben ik met regelmaat te vinden in de sportschool of buiten om hard te lopen.

Als zweminstructeur vind ik het belangrijk dat je de zwemles leuk vindt. Misschien is het soms een beetje spannend maar dat is niet erg, ik ga je helpen van je eerste sprong in het water tot je zwemdiploma.

Je kunt me in de omgeving van Eindhoven ook tegenkomen in een lesauto, ik geef rijlessen bij een grote rijschool als RIS instructeur/coach.

Tot snel bij een van de leuke zwemlessen!