HET TEAM

Bart

Eigenaar

"Hallo allemaal,

Mijn naam is Bart Thijssen, eigenaar en oprichter van Personal Swim Trainingen en Bath Geldrop.

Na jarenlange ervaring als wedstrijdzwemmer en trainer heb ik in 2013 besloten om een eigen zwemschool te starten.
inmiddels hebben we een prachtig team en bijna 400 leerlingen voor Zwem-abc, privézwemmers, triatleten/wedstrijdzwemmers en trainingen voor volwassenen.

Ik ben trots op het team en de locaties die we inmiddels hebben. De komende jaren hoop het succes dat we tot nu toe hebben kunnen behalen naar nog meer locaties over te kunnen brengen.

Graag zie ik jullie bij de zwemlessen!"


Phil

Manager 

"Phil hier!

Ik ben werkzaam als manager bij Personal Swim Training.

Je zal mij met enige regelmaat in het water zien of aan de badrand. Ik reis graag, ontdek heerlijk eten of ben op pad met vrienden.

Ik ben altijd beschikbaar voor een praatje of vragen dus spreek me gerust aan.

Hartelijke zwemgroet en tot snel in ons zwembad!"


Ilona 

Manager 

Vanaf Augustus 2022 ben ik nieuw binnen Bath - Personal Swim training.

Ik kom het team op management gebied ondersteunen. Met veel enthousiasme en energie ga ik aan de slag om te zorgen dat er nog meer mensen kunnen genieten in het zwembad en van onze zwemlessen.

Daarnaast ben ik moeder van Jip, die net als zijn moeder graag in het water te vinden is. Ik kan enorm genieten van een mooi opgemaakt bordje eten en een glas wijn. Een echte Bourgondiër dus.... 


Kimberley

Administratie

"Hi!

Mijn naam is Kimberley en ik ben werkzaam bij het gezellige team van Bath Geldrop.

Ik regel alles achter de schermen wat betreft de administratie. Zo verloopt alles soepel voor iedereen die wil komen zwemmen bij ons! De deur van ons kantoor staat altijd open, neem gerust een keer de tijd om binnen te wandelen.

De koffie staat klaar! Tot ziens 😊"


Eefje

Marketingcommunicatie, zwemdocent

"Hoi!

Ik ben Eefje en sinds april 2022 werkzaam als marketing en communicatiemedewerker bij Bath Geldrop. Ondertussen geef ik ook zwemles! Ik vind het ontzettend leuk om te doen en begeleid de kinderen graag naar hun diploma.

Koken, muziek maken en leuke dingen doen met vrienden zijn mijn hobby's. Ik maak graag spontane reizen met de camper en ben altijd benieuwd waar ik weer terecht kom.

Spetterende groetjes van mij en wie weet tot ziens!"


William

Zwemdocent

"Hallo!

Mijn naam is William.
Ik werk sinds mei 2021 bij Bath, ik verzorg de zwemlessen, maar je kan mij ook tegenkomen bij het recreatief zwemmen of de wedstrijd zwemmers.

Naast mijn werkzaamheden binnen Bath run ik ook nog een eigen onderneming in entertainment.
Mijn enthousiasme voor entertainment breng ik graag over tijdens de zwemlessen. Want wat is er nou mooier dan samen met een kind naar het diploma toe werken?

Spetterende groetjes!"


Veronique

Zwemdocent

''Hallo allemaal!

Ik ben Veronique en in het dagelijkse leven getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik hou van reizen, teckels, gitaar spelen en alles wat mij blij maakt!

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen met veel plezier naar de zwemles komen en help ze graag om er een fijne tijd van te maken.

Zodat ze uiteindelijk goed en veilig kunnen zwemmen en het diploma kunnen behalen!

Ik zie jullie graag tijdens de zwemles!''


Tom

Zwemdocent

"Hoi!

Mijn naam is Tom en werk met veel plezier bij Bath. Ik ben een vrolijke jongen die in zijn vrije tijd, graag tijd met mijn vriendin en vrienden doorbrengt.

Ik ben lesgever in het water en altijd klaar om uw kind te begeleiden.

Tot ziens!"


Anouk

Zwemdocent

"Hi!

Ik ben Anouk en geef sinds september zwemles bij Bath Geldrop!

Naast dat ik het lesgeven erg leuk vind heb ik nog een eigen bedrijf in taarten bakken! De brownies die je krijgt bij de koffie zijn door mij gebakken!😊 Ook tennis ik erg graag en ben ik in mijn vrije tijd veel op de tennisbaan te vinden!🎾

Veel zwemplezier gewenst en wie weet zie ik jou tijdens de zwemles!"


Stella 

Zwemdocent

''Hoi hoi!

Mijn naam is Stella en werk sinds mei 2022 als zweminstructeur bij Bath Geldrop.

Ik ben wat je noemt een echte waterrat. Naast het zwemles geven ben ik ook een wedstrijdzwemmer, waterpoloër, trainer en bestuurslid bij een zwemvereniging. Ook duiken in Zeeland sla ik niet over en mocht je mij in de zomer nou een keertje niet zien bij de zwemlessen? Dan ben ik waarschijnlijk een zwemtrektocht aan het maken.

Naast al dat zee- en zwembadwater zijn vrienden, muziek en dieren heel belangrijk voor mij. Zo heb ik thuis 2 katjes en ben ik op maandag middag bij de kinderboerderij te vinden als dierverzorger.

Veel watergroetjes van mij en tot bij de zwemles!''


Bennie

Zwemdocent

Hey! Mijn naam is Bennie. Ik hou van gezelligheid en ben enthousiast in mijn werk.

Ik ben vader een jongen (Logan Skylar) en ik heb een eigen bedrijf in sport & lifestyle. Daarnaast heb ik veel ervaring met zwemmen, babyzwemmen, aquarobics, zwemles etc. 

Ik zie jullie graag in het zwembad! 


Veronique

Zwemdocent

''Hoi, ik ben Veronique!

Ben een trotse moeder van 2 kinderen, echte waterratjes. Als kind was ik al vroeg in het zwemwater te vinden en heb aan wedstrijdzwemmen gedaan. Ik vind het belangrijk dat de kinderen naast veel leren, ook veel plezier hebben tijdens de zwemles.

Veel groetjes en tot ziens bij de zwemlessen!''