AANMELDEN ZWEMLES

Zwemlessen bij Bath

Een zwemschool, met èchte aandacht voor uw kind.

Bij Bath vinden we het belangrijk om elk kind echt te zien. Om die reden geven wij dan ook les in kleine groepjes. U kunt hierbij kiezen uit een groepje van 6, 4 of 2 kinderen of u kunt kiezen voor privéles waarbij uw kind alleen zwemt samen met zijn eigen instructeur.

30 minuten zwemles

Ten opzichte van andere zwemscholen, ligt de intensiteit van onze lessen erg hoog. Om die reden duren zwemlessen bij ons dan ook "maar" 30 minuten. Na 30 minuten zwemmen worden kinderen moe en zakt de aandacht en hiermee de kwaliteit van de les weg. Om dit te voorkomen kiezen we bij Bath ervoor om na een half uur te stoppen met de zwemles. Op die manier hebben de lessen een hoge intensiteit en wordt er in een half uur dus net zoveel geleerd als elders in een uur tijd.

Kijken bij de zwemles

Tijdens de hele les mag u als ouder bij de zwemles aanwezig zijn. Op deze manier kunt u uw kind goed zien en de voortgang goed in de gaten houden. Daarnaast werken wij met een online systeem, waarin de instructeurs de individuele voortgang bijhouden. Door deze combinatie heeft u als ouder goed zicht op wat er tijdens de lessen gebeurt en op de voortgang die uw kind maakt. Zit u liever niet bij de zwemlessen? Ook dat is geen probleem, u mag uiteraard ook plaatsnemen in onze wachtruimte.

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind bij zwemles?

Kinderen kunnen bij ons starten met zwemles vanaf 4 jaar. Echter is ons advies om pas te beginnen met zwemlessen wanneer uw kindje 4,5 jaar is. Dit omdat kinderen in Nederland voor het eerst naar school gaan als ze 4 jaar zijn. Bijna alle kinderen moeten dan echt even wennen aan het nieuwe schoolritme en zijn na schooltijd vaak ook erg moe. Na een aantal maanden zijn de meeste kinderen vaak wel gewend en dat is het juiste moment om te beginnen met zwemles. Overigens kunt u ook met jongere kindjes bij ons terecht, maar daarvoor verwijzen we u graag naar onze Spetterlessen.

ENVOZ

Bath is aangesloten bij de ENVOZ. ENVOZ geeft internationaal erkende zwemdiploma's uit en verzorgt vakopleidingen voor de zwembranche. Fun en veiligheid staan voorop en wanneer uw kind het volledige Zwem ABC heeft behaald bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons door te gaan voor het zwemvaardigheidsdiploma. 

Aanmelden zwemles

Kiest u voor zwemles bij Bath, dan kiest u dus voor:

  • Kleine groepjes
  • Echte aandacht voor uw kind
  • Een prikkelarme omgeving
  • Zicht op uw kind, gedurende de hele les

Heeft u interesse in onze zwemlessen? Vul dan het onderstaande formulier in om u aan te melden. 

Wij bevestigen uw aanmelding per mail. 

Voor het doorlezen van de privacy verklaring verwijzen wij u door naar: www.zwemscore.nl/privacyverklaring

function inschrijvenReady(){wnd.fe.Location.href='/https://www.bathgeldrop.nl/aanmelden-bedankt/';}