PERSONAL SWIM TEAM

Swim Team

Techniek training met de gezelligheid van een groep

Samen naar uw persoonlijk doel!

Personal Swim Team is speciaal voor mensen die graag de gezelligheid van een groep willen, maar ook de aandacht en kwaliteit van privé zwemmen. Het combineren van het beste van privé zwemmen en het beste van groepslessen is precies waar onze kracht ligt!

De groep bestaat uit veel verschillende zwemmers waaronder triatleten, open water zwemmers, starters enz. De trainingen zullen in veel gevallen gelijk zijn aan elkaar, maar kan door de vakbekwaamheid van de trainers op verschillende niveaus aangepast worden. Door de intensieve begeleiding van onze trainers kan er makkelijker gedifferentieerd worden en blijft de aandacht bij iedere individuele zwemmer. Naast dat de instructeur de les verzorgt, zal hij tevens meekijken naar de techniek van elke zwemmer. Ons hoofddoel is u te ondersteunen met individuele tips en feedback te geven over uw techniek.

Tijdens de zomerperiode wordt er regelmatig een training buiten gepland. Tijdens deze trainingen kunnen de zwemmers wennen aan het open water zwemmen en daar hun technische vaardigheden uitbreiden. De aanwezige trainer zal de zwemmers van tips voorzien waardoor het buiten zwemmen in de toekomst makkelijker zal zijn. Tevens is dit een perfect moment op te trainen voor een wedstrijd buiten.

Onze zwemtraining wordt momenteel 2x per week aangeboden waarbij je iedere training van harte welkom bent! Zo kunt u onder begeleiding van onze trainers uw vaardigheden nog beter bekwaam maken!Tarief

Personal Swim Team

€38,-

per maand

Tijden

Dinsdag

20:00-21:00

Zondag

08:30-09:30


Aanmelden voor Personal Swim Team

Wij bevestigen uw aanmelding per mail.