ZWEM ABC

Bath is een groeiende zwemschool, met aandacht voor uw kind

Bij ons ligt alle aandacht bij uw kind. Ten opzichte van reguliere zwemscholen hebben wij de intensiteit van onze lessen op een hoog niveau liggen. Niet meer wachten op de andere kindjes in een groep? Niet meer halve lessen spelen omdat de docent bezig is? Doordat we alle aandacht aan uw kind kunnen geven zijn deze irritatiepunten verleden tijd!

Veel kinderen worden tegenwoordig overspoeld met prikkels. In een zwembad worden deze prikkels nog eens versterkt. Concentreren in een zwembad is behoorlijk lastig aangezien overal wel iets gebeurt. Bij Personal Swim Kidz verminderen wij de prikkels maximaal door de groepen erg klein en individueel te houden. Hiermee maakt Personal Swim Kidz een bijzonder groot verschil. Naast prikkels verminderen en maximale aandacht, weten wij als geen ander hoe belangrijk duidelijkheid is voor kinderen. Wij zorgen dat onze opdrachten duidelijk en persoonsgericht zijn. Uw kind weet wat er verwacht wordt.

Hierdoor valt frustratie bij kind, ouder en zwemdocent volledig weg en kan er ruimte gemaakt worden voor een leuke en hechte band! Tijdens onze zwemlessen mogen de ouders ten alle tijden aanwezig zijn. Doordat wij onze groepjes zo extreem klein houden, is de afleiding buiten het bad zeer beperkt.

 

Het individuele contact met de kinderen zorgt ervoor dat de zwemdocent een overheersende prikkel afgeeft en kinderen toch gefocust blijven.

Aan het eind van de zwemles komen de zwemdocenten bij de ouders individueel langs voor een korte samenvatting. De zwemdocent kan u vertellen wat erg goed ging, en waar nog even op geoefend mag worden. Door deze communicatie weet u als ouder precies hoe het gaat met de vorderingen. 

Wij zijn aangesloten bij de ENVOZ. ENVOZ geeft internationaal erkende zwemdiploma's uit en verzorgt vakopleidingen voor de zwembranche.

Recenties

''De kleine groepen en persoonlijke aandacht vonden wij heel erg prettig! Omdat de groepjes zo klein zijn, gaan de kinderen snel vooruit. Er is voldoende tijd om alle kinderen de aandacht te geven die ze nodig hebben om te werken aan verbeterpunten.''

Anoniem


''My five year old daughter has made amazing improvement in the water since she started swimming with Personal Swim Kidz. She responds very well to one-on-one lessons and because of the personal classes she's able to concentrate better.''

Lisl


Ik vond het grootste verschil de rust! Geen massastress, het gevoel dat je je kind aan de wolven overlevert en verdwijnt in een systeem van productie, terwijl ze vaak net 4 jaar oud zijn. Bij Personal Swim Kidz zien ze wat het kind kan en wordt daar naar gehandeld.''

Suenne