PRIVÉZWEMLES VOLWASSENEN

Privézwemles voor volwassenen

Speciaal voor volwassenen die geen zwemdiploma hebben bieden wij privézwemles aan. 

Naast onze zwemlessen voor kinderen, bieden wij ook privézwemlessen voor volwassenen aan. We kijken samen naar uw hulpvraag en gaan daar vanuit te werk.

Wat houden deze privézwemlessen voor volwassenen in?

Na aanmelding nemen wij contact met u op om samen uw wensen te bespreken.  Heeft u angst voor water? Dan beginnen we samen met het stap voor stap watervrij maken. Wilt u graag zwemdiploma A (en wellicht ook B en/of C) halen? Ook dat is mogelijk. Doordat u tijdens deze privézwemlessen echt alleen met de zweminstructeur bent, worden de lessen helemaal op maat gemaakt en aangepast naar uw wensen. 

Bent u wel al in het bezit van zwemdiploma's en wilt u uw zwemtechniek verbeteren? Dan verwijzen we u door naar onze pagina voor privétraining

Ook mogelijk in tweetallen

Vindt u het fijner om samen met een bekende te leren zwemmen? Ook dat is mogelijk. Bij onze privézwemlessen heeft u de keuze om alleen of in een tweetal te komen zwemmen. Zwemt u liever met een grotere groep volwassenen? Dan verwijzen we u door naar onze pagina over de groepslessen voor volwassenen

60 minuten zwemles

In tegenstelling tot onze zwemlessen voor kinderen, duren de zwemlessen voor volwassenen wel 60 minuten. Dit omdat het voor volwassenen doorgaans makkelijker vol te houden is, zowel conditioneel gezien als qua aandacht. Qua dag en tijd kunnen we samen kijken naar een geschikt moment in de week. 


Tarieven

Privézwemles voor volwassenen

Per zwemles van 60 minuten

€ 75

Zwemles 1 op 2

Prijs is per persoon, per les

€ 60

10 lessen

Voordelig: 5 euro korting op iedere les!

€ 700


Privézwemles voor volwassenen aanvragen

Wij bevestigen uw aanvraag per e-mail.